T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAYSERİ / KOCASİNAN - Mehmet Alçı İlkokulu

KALİTE HEDEFLERİMİZ

EYS HEDEFLERIMIZ

1. Eğitim ve öğretim faaliyetlerini teknoloji, spor, sanat,  sosyal ve kültürel alanlarda düzenlediği etkinliklerle desteklemek ve güçlendirmek değerlerimizi yaşatmak. %20
2. TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sitemi  TS ISO 14001 2015 Çevre Yönetim Sistemleri ve TS ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi standartlarında başarı göstermek Mutlu bir birey ve insan yetiştirmek %20
3. Öğretmenler, öğrenciler, veliler, çalışanlar, mezunlar ve sosyal çevresi ile etkili iletişim içinde bulunmak %15

4. Öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, modern, öğrenci merkezli öğretim yöntem ve teknikler kullanmak %25
5. Okul - aile iş birliğinin önemine inanarak bu iş birliğini daima ilerletmek %20
6. Kurum çalışanlarının, öğrencilerin ve velilerin paydaş anketleri ile tespit edilen memnuniyet düzeyini -Veli memnuniyeti için %10 artırmak-Öğrenci memnuniyetini %10 artırmak-Çalışan memnuniyetini %15 artırmak Çalışanlarımızın katılımını ve gelişimini sağlamak, kurum içi ilişkileri pozitif ve moralleri yüksek tutmak %20

7. Kurumun altyapı, imkan ve donanımını güçlendirmek, modern ve teknolojik arac ve gereçler kullanmak %15
8. Kalite Yönetim Sistemi ve yasal mevzuat şartlarına uymayı, sistemin etkinliğini sürekli iyileştirmek %20

9. Nakil giden öğrenci sayısını (öğretmen-okul vb. memnuniyetsizlik nedeniyle) 1. Dönem %15    ikinci dönem  %15 toplam bir önceki ders yılına göre %30 oranında azaltmak.

10. Su elektrik ve doğalgaz tüketim miktarını bir öncek yıla oranla %10 oranında azaltmak.

11. Yaprak üfleme, toplama ve zemin yıkama makinası ile balon şişirme makinası satın almak.

12. Okul ön cephemizdeki Atatürk Büstü ve Kaide Alanının yeşillendirmek, yada saksı vb. bitkilerle bina ön tarafını komple kapatmak.

13. Okul önü park alanına sürekli gelen seyyar satıcıları engellemek için okul güvenliği adına park ve yolu ayırıp kaldırıma mantar beton dubalar monte edilmesini sağlamak.

14. Çevre Yönetimi için hedef olarak hem aydınlatmayı engelleyen hemde kontrolsüz büyüme yapan okul bahçesindeki ağaçları budamak.

15. Zemin kat tuvaletler ile birlikte tüm Wc lerin pvc kapılarını yağlı beyaz boya ile boyamak, su giderimize ana çıkıştan çekvalf sistemi monte ettirmek. Su baskını ve geri tepmeleri engellemek.

16. Okul girişine monitör monte edilip, günlük duyuru, ilan, fotoğraf, nöbetçi öğretmen vb. bilgilerin yayınlanmasının sağlanması.

17. Okul web sitemizin son 6 yıllık değişim ve yenilenmeleri ile bölümler ve EYS yi içeren görsel ve yazılarla güncellenmesi .

18. Toplu SMS Sistemine geçilerek veli öğretmen okul yönetimi iletişimini güçlendirmek, ayrıca e-randevu sistemini aktif hale getirerek görüşmeleri sistematik olarak kontrol etmek.

 EYS HEDEFLERİMİZ PDF - FORMU İÇİN TIKLAYINIZ. 

27-03-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 07.04.2024 09:36 - Görüntülenme: 146
  Beğen | 13  kişi beğendi