KALİTE POLİTİKAMIZ

Milli ve manevi değerlerimiz ile Atatürk ilke ve inkilaplarını benimseyen, Milli Eğitimin temel ilke ve hedeflerine uygun eğitim ve öğretim hizmeti icra eden Mehmet Alçı İlkokulumuzda bilimsel ilkelerle hareket edip, cocuk ve gelişim psikolojisine uygun öğrenci yetiştirmeyi bilen tecrubeli öğretmen kadrosu, mevzuata dayanan firsat ve imkan eşitligini temel ilke edinmiş adaletli yönetim anlayışı ile tüm paydaşlarıyla işbirliği içinde çalışan bir Temel Eğitim Kurumu Olarak;
TS.EN.ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS.EN.ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS.EN.ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ni uygulayan okulumuz, tüm faaliyetlerini güvenli ve emniyetli olarak gerçekleştirmek, öğrenci güvenliğini, çalışan güvenliğini ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak.
birbiriyle uyumlu çalışan, nitelikli ve tecrübeli personeli ve takım çalışmaları ile eğitim - öğretim alanında öncü okullar arasında yer almayı ve uygulamaya konulan tüm prosedürleri korumayı, geliştirmeyi sağlayacak politikaları “Entegre Yönetim Sistemi Politikası” olarak belirlemiştir.
Güvenlik, sağlık ve temizliğin en öncelikli konular olduğu, okul ve sınıf kuralları ile disipline olmuş çalışan, öğrenci ve velilerin güven ve huzurla yaşadığı bir kurum olarak egitim ve öğretim hizmetini özveri ile icra eden tecrübeli ve dinamik öğretmen kadrosuyla bütünleşen okul yönetimi ve veliler hepbirlikte öğrencilerin yüksek yararını merkeze alarak çalışır. Paylaşımcı, sorunlara bilimsel-pedagojik çözümler sunan, kuralların içselleştirildiği ve tavizsiz uygulandığı, yenilikçi eğitim teknolojilerin kullanıldığı, öğrencilerin akademik, sosyal ve duygusal gelişimlerini önemseyen, destekleyen bir öğretmen kadrosu ile öğrencilerin kendini tanıma ve gerçekleştirmesine odaklanmış etkin bir rehberlik servisi hizmetinin sunulduğu, güvenli ve huzurlu bir okul iklimini sürdürmeyi taahhüt eden okulumuz; sırasıyla sevgi, saygı, güven, huzur ve başarıyı temel ilke edinmiştir.

1. Mevzuatlar ile kurum ve müşteri beklentilerini yerine getirmeyi,
2. İlgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini anlamayı ve en iyi şekilde karşılamayı,
3. Yönetim sistemleri ve süreçlerimize ilişkin Risk ve Fırsatları ele almayı,
4. Yönetim sistemleri ve süreçlerimize ilişkin hedefleri yönetmeyi,
5. Çalışanların ve paydaşların bilinç ve farkındalıklarını arttırmayı,
6. Sorumluluklarını yerine getirerek, sürekli iyileştirme ve sürdürülebilirliği sağlamayı,
7. Veli ve öğrencilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılayan bir anlayış içinde güvenilir bir eğitim kurumu olmayı
8. Öğrencilerini üst eğitim kurumlarına donanımlı bir şekilde hazırlamayı
9. Kurum içi ve dışı eğitim programlarıyla çalışanlarının bireysel yetkinliklerini sürekli artırmayı,
10. Tüm çalışanlarımızın eğitim ve gelişimini sağlayarak her çalışanımızın yetkinliklerini yükseltmeyi ve motivasyonunu arttırmayı,
TAAHHÜT EDER.

EYS POLİTİKA FORMU İÇİN TIKLAYINIZ PDF.

27-03-2024

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 27.03.2024 14:57 - Görüntülenme: 109