KAYSERİ / KOCASİNAN - Mehmet Alçı İlkokulu

Eyl

Okulumuzda "Okuluna Hoş Geldin"  temali TRT repertuarı türkülerimizi içeren konser, guzel sanatlar lisemizin ogretmenleri ve ögrencileri tarafindan verildi. Okulumuza ilk gelen 1. Sınıf öğrencimiz Beren Sena KADIOĞLU na Bayrağımız devir ve teslimi yapıldı. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai ÇAMDALI ´nın da katıldığı,  Sabahci ve oglenci grup tum ogrenci ve velilerimizle toplam 1800 kisinin katilimi sağlandı. Projenin amacı çocuklarımıza halk türkülerimizi sevdirmekti. Tüm katılımcılara tesekkur ederiz.

Ekm

Okulumuzun 3.sınıflarında öğrenim gören 250 öğrencimiz İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü müz koordinesinde Sportif Yetenek Tarama Testine Girdi

Ekm

Su bazlı boyalarla Rehber Öğretmenlerimiz refakatinde rengarenk bir dünya afişi çalışmasında tum katılımcılar ve çocuklarımızın el izlerini aldik.. Düzenleyen Nursel Kınık Öğretmenimize ve 1D sınıfı velilerine tesekkur ederiz. Öğrencilere biz ve  bütün olmanın önemi ve değeri anlatıldı.

Haberin Basın Özeti İçin Aşağıdaki linke Tıklayınız

Eyl

Görev Yeri Değişen Okul Müdürümüz Galip KILIÇ ve Kocasinan Sabit Bozahmetoğlu İlkokulu na Okul Müdürü Olarak Atanan Müdür Yardımcımız Mitat Şenal CENGİZ ´ e Yeni Görev Yerlerinde Hayırlı Olsun Ziyareti Yapıldı. Plaket takdim edildi.Basarilar dilendi.

Okulumuzdan emekli olduktan sonra özel bir ilkokulda göreve başlamış olan Sayın Öğretmenimiz Emine KILIÇ ´a Plaket takdim edildi. Yeni gorevinde basarilar dilendi.